miércoles, 19 de septiembre de 2012

EL PERQUÈ DE LA CANET TRAIL


Córrer per la muntanya, una especialitat que està en creixement i que cada vegada té més aficionats. Com si es tractés de l'evolució lògica o d'una fase més en la trajectòria dels runners, molts d'ells abandonen encara que sigui per un moment l'asfalt i proven aquest tipus de competicions. En elles un dels majors alleujaments és deixar de costat els ritmes i la dictadura del crono. És un nou concepte, una nova manera de gaudir del running, la sensació de córrer entre la naturalesa, quelcom únic. 

Des de l´Associació Esportiva Canet Race amb la col·laboració del Ajuntament de Canet de Mar,  Corriol (Vilassar)  i Diversport hem volgut aportar el nostre petit gra de sorra creant la Canet Trail, una carrera pels camins que pugen i baixen de la mítica Creu de Canet. I ens hem posat a la feina, amb la il·lusió que ens caracteritza, per donar-los la possibilitat a tots aquells que vulguin provar-se en aquest terreny. La carrera, dins de l'oferta que hi ha, és relativament senzilla en quant a tècnica. Es desenvolupa entre divertits corriols i bastant pista ampla, sempre pujant o baixant. Té 405 metres d'altura guanyats en pujada i els mateixos perduts en baixada. El circuit és d'uns 14km, la qual cosa sí requereix un mínim estat de forma per poder completar tot el trajecte sense problemes. Hi haurà 3 avituallaments i hem establert un temps màxim de 2h30 per fer-ho.

La prova es disputarà el proper dia 21 d'Octubre a les 9:30, amb sortida i arribada a la Vil.la Flora de Canet de Mar. Amb el pitrall lliurarem un buff amb el logo Canet Trail així com una targeta personalitzada gratuïta de Run Sports ( www.runsports.cat ) per a cada corredor, amb la qual obtindrà interessants descomptes  en els comerços associats a la mateixa (oci, esports, viatges...).  A més en acabar convidarem a tothom a una butifarrada. Les inscripcions estan limitades a 150 participants. I comptarem amb la presència de corredors especialistes en aquest tipus de competicions que li donaran emoció fins al final. Així que si estàs pensant a provar una de trail, no ho dubtis, aquesta és la teva.

Inscripcions AQUÍ